vrijdag 20 april 2012

Zelf een bedrijfje oprichten?

Zelf een bedrijfje oprichten in deze tijd niet echt zo makkelijk, maar dat betekent niet dat het daarom niet mogelijk is. Met een beetje steun of een goed idee kan je misschien toch een bedrijfje oprichten dat groter kan worden, maar begin nog niet te dromen ...

Ik wil je eerst en vooral waarschuwen voor het feit dat het niet makkelijk zal zijn om door te blijven zetten als het eens tijdens een bepaalde periode wat minder gaat. Dan moet je natuurlijk gewoon terug de moed vinden om door te gaan met je idee en dan zal alles wel in orde komen.

Een vriendin van me heeft zelf een bedrijfje opgericht waar ze juwelen zelf gaat maken en deze dan gaat verkopen, Facebook bijvoorbeeld is daar al heel handig voor geweest. Op Facebook heeft ze een pagina aangemaakt waar ze haar nieuwe juwelen dan op gaat zetten, op deze manier kunnen de fans van haar bedrijfje direct zien welke juwelen nieuw zijn en welke niet. Af en toe doet ze soms eens speciale actie waar je dan als fan een ketting of iets anders kan door gaan winnen. Dit vind ik persoonlijk heel tof!